Keg Service Nederland biedt  de evenementen-industrie, festivals, muziektheaters, concertzalen en horecagelegenheden de mogelijkheid om cocktails, mixdranken en wijnen te laten verpakken in kegs. Wij bieden distributeurs van Spirit Brands de oplossing om de “ perfect serve “ mixdrank volgens het gewenste recept te mixen en af te vullen. De mixdranken voldoen aan wet- en regelgeving en er is een lange houdbaarheid gewaarborgd.

Het tappen uit kegs biedt grote voordelen;

  • Snelle uitgifte en meer efficiëntie op de werkvloer
  • Elk gewenste merken combinatie is mogelijk
  • Kostenbesparend
Wij bieden een aantal kant en klare mixdranken en cocktails aan verpakt in kegs

Ter ondersteuning verhuren we eventueel ook tapsystemen, workstations en bars. We transporteren, leveren en instaleren desgewenst alles op locatie

Wie zijn we

Keg Service Nederland is een onderdeel van Molotov Events. Molotov Events is een bedrijf actief in de professionele publieks- & bedrijfscatering. Het bedrijf richt zich op de volledige catering op verschillende evenementen, zoals festivals, bedrijfsfeesten, beurzen etc. Door jarenlange ervaring in deze evenementen sector, weten we als geen ander wat hier speelt en zijn we gewend in kwaliteit, tempo en volume te anticiperen op de vragen uit deze markt.

Naast Keg Service Nederland vormt Ice Service een ander onderdeel van Molotov Events. Ice Service Nederland is specialist in het leveren van grote volumes ijsblokjes en crushed ice voor publieksevenementen.